Vi är stolta över att vara Hälsinglands största glassbar och vi presenterar här våra fantasifulla glassuppläggningar.
Med Dellensjöarna inpå knuten är det naturligt att menyn har ett maritimt tema. Välj vilken skuta du vill prova och kasta loss!

Du kan också välja att köpa bägare eller våffla med mjukglass eller glasskulor.

Priser 2023


1 kula i bägare eller våffla             29kr

2 kulor                                              42kr

3 kulor                                              49kr

4 kulor i bägare                               56kr

Mjukglass (låglaktos) liten            31kr

                                       stor             39kr

Topping/strössel                              5kr


Vi har även mjölkfri glass!         

Barnbägare med 2 små kulor glass, strössel, hallonbåtar, kex och dekoration. Du får även välja mellan en frisbee eller badboll för sommarens lek.

 48 kr

Välkommen att fira ombord på vår alldeles egna partyflotte. Flotten flyter fram på 2 pontonrullar av kex som hålls ihop av 2 valfria kulor glass. Ombord firas det ordentligt. Det är kuddkrig med mini-mashmallows och självklart badar vi i härlig topping!

59 kr

Nyhet!

Vega är alternativet för dig som vill undvika möjkprodukter men ändå är sugen på glass. Här väljer du 3 valfria kulor ur vårt mjölkfria sortiment. Lättsaltade, veganska potatischips bildar höga fribord runt skeppet och borgar för att allt är lugnt och stilla även efter att båten nått sitt slutmål. Vill du så toppar vi gärna med en valfri topping och även om vi hoppas att färden blir lugn och vindstilla så ingår en vindflöjel i aktern.

59 kr

Ångbåten är vår minsta meny, men mångas favorit. Här får Du ett skrov byggt av mjukglass och en valfri glasskula bildar styrhytt. Skorstenen består av en kexrulle och hela skapelsen bäddas in i en topping som du själv väljer smaken på

56 kr

En riktig klassiker! 3 Kulor glass byggs stadigt på en lång köl av banan. Högst upp toppar vi med grädde och topping. Nu är det bara att försöka ro hela skapelsen i hamn. Till din hjälp har du åror bestående av salta pinnar.

79 kr

3 valfria kulor glass bildar ett smakrikt skrov som skyddas av en rymlig överbyggnad i mjukglass. Barlasten består av en riklig mängd ostkrokar som gör skutan redo för vida vatten. Låt den hålla god fart in i hamn innan skeppsråttorna tar över!

81 kr

Vikingaskeppet är till för dig som gillar vida vatten.

Med 5 kulor glass kommer du att känna dig så där lagom stöddig. Dessutom lägger vi till grädde, topping och sköldar av digestive-kex som garanterar att du går säker över öppet hav. Nu återstår bara att plundra semesterkassan och hugga in.

92 kr

Här är glassen för den kräsne. Kölen av banan göms under 10 kulor glass. Som kronan på verket hittar vi såväl grädde, topping, strössel samt skorstenar av kex. Vi råder dig att ta god tid på dig för att navigera Lyxkryssaren rätt. Den kräver ett visst djup för att få plats!

174 kr

Uppdaterad!

Isbrytaren kan med fördel användas för att få samtalet att lossna om det börjar kännas frostigt kring bordet. Vår isbrytare har varit inne för en genomgående upprustning! Vad sägs om 2 bananer och inte mindre än 19 (!) kulor glass omgivna av grädde, strössel och topping. Dela den med en vän eller gör som många gjort tidigare - försök att sluka den helt själv. 

299 kr